تولید شده توسط صنعتگران ماهر زنجان
دارای روکش نانو جهت حفاظت از تيره شدن مس
آذین بخش سینی چای ایرانی
بهترین انتخاب به عنوان هدیه و سوغاتی
قیمت : 49000 تومان
روی قسمت خارجی قندان، دایرههای کوچکی دیده میشود که با ضربههای چکش ایجاد شدهاند و در اصطلاح به این عمل چکشکاری میگویند. این قندان مسی برای علاقهمندان به هنرهای سنتی و محصولات دستساز انتخابی مناسب به نظر میرسد. مس به دلیل خاصیت شکلپذیری و چکشخوار بودن از قدیم برای ساخت ظروف استفاده می شد. حرارت در ظروف مسی بهخوبی پخش میشود و این موضوع باعث خوشمزهتر شدن و به اصطلاح جا افتادن غذا میشود. البته نظرهای مخالف هم در مورد فواید این ظروف وجود دارد. شاید بهتر باشد از این ظروف برای پخت همهی وعدههای غذایی استفاده نکنیم و استفاده از آن را به چند بار در هفته محدود کنیم. همچنین در این ظرفها تا حد امکان نباید غذاهای اسیدی یا ترش پخت؛ چون باعث از بین رفتن پوشش قلع آن میشود. همچنین برای شستوشوی این ظروف بهتر است آنها را با دست بشوییم و از قرار دادن آن در ماشین ظرفشویی خودداری کنیم.